22 april: inct.formatie

22 april: inct.formatie
inct.formatie 2015: het programma is op een haar na rond. Op 22 april geven weer zo'n twintig sprekers acte de presence om u bij te praten over trends & topics in de uitgeefbranche.

Eén van de hoogtepunten zal het live interview zijn: dagvoorzitter Ronnie Overgoor gaat in gesprek met Jean-Marc van Tol, tekenaar van Fokke & Sukke en de man achter de eigen uitgeverij Catullus.

De opening keynote belooft ook heel veel goeds: Sandor Brouwer, director media van Novamedia, zal het event openen met zijn visie en die van Novamedia op een aantal ontwikkelingen in de branche.



Daarnaast valt er natuurlijk nog veel meer te genieten: Mathijs Suidman van CB, Robert van den Ham van VI, Sander Verheijen van Hebban, bladendokter Carolien Vader en terug van weggeweest Sander van der Heide over gadgets en hebbedingetjes. Het zijn maar een paar voorbeelden van de sprekers op inct.formatie 2015

Meld u nu aan (met vroegboek-korting)
Tot en met 13 maart geldt het early bird tarief: 195 euro. Daarna betaalt u het volle pond: 325 euro (tenzij u lid van inct bent, dan betaalt u altijd het laagste tarief: 175 euro)
Meer info en aanmelden