Vlaanderen krijgt magazine voor boekenliefhebbers

Vlaanderen krijgt magazine voor boekenliefhebbers


André Vandorpe (Algemeen directeur van boek.be): “Een magazine dat een groot publiek laat kennis maken met de schoonheid, de ontroering en de kracht van boeken in al hun hedendaagse vormen en gedaanten, is beslist een troef voor het Vlaamse boekenvak. Een hart onder de riem van auteurs, uitgevers en boekverkopers!”

Rudy Vanschoonbeek (Uitgeverij Vrijdag): “Ik ken de initiatiefnemers als door de wol geverfde bladenmakers: dit nieuwe magazine wordt kortom met veel métier ontwikkeld en gemaakt. Een stijlvol magazine over boeken en hun auteurs, voor een breed publiek, dat kenden we hier nog niet, maar kan naar mijn overtuiging z’n vaste plek snel verdienen bij de liefhebbers van literatuur en lectuur.”

Vé Bobelyn, directeur VBK België: "Een positief initiatief en een uitdaging om in een krimpende markt een boekenmagazine te lanceren. Goed dat boeken via deze weg ook onder de aandacht van de consument worden gebracht. Lezers worden geïnspireerd door rijke content, kunnen kennis maken met auteurs, enz. Onze auteurs, zoals Margot Vanderstraeten reageren alvast enthousiast op dit initiatief."

Ook Geert Schotte, gedelegeerd bestuurder van Standaard Boekhandel, zet graag mee zijn schouders onder dit nieuwe initiatief: "Standaard Boekhandel steunt het nieuwe Boeken Magazine omdat dit project een welgekomen aanvulling betekent op het bestaande media-aanbod en ten goede komt aan de hele Vlaamse boekensector."
 


Kom naar inct.formatie

Meer dan 20 sprekers over trends & ontwikkelingen

Tot 1 maart early bird korting

Meer info & aanmelden