Nieuwe sprekers toegevoegd aan line-up inct.formatie 2015

Nieuwe sprekers toegevoegd aan line-up inct.formatie 2015
De lijst met sprekers op inct.formatie 2015, het voorjaarscongres van inct, is aangevuld met een aantal nieuwe, bijzondere en interessante, sprekers. De lijst met sprekers is daarmee bijna compleet. We hopen deze week nog een tweetal keynotes te kunnen presenteren.

Aan de line-up van de editie 2015, die met onder meer Jean-Marc van Tol (tekenaar Fokke & Sukke), Carolien Vader (Bladendokter) en Mathijs Suidman (CB) toch al indrukwekkend was, zijn nu toegevoegd: Janine van Tulder (Hot Pink Media), Sander Verheijen (Hebban), Eline Crijns (Boom/Nelissen, Coachlink).

Van Tulder zal als keynote uitgevers bijpraten over online advertising en de kracht en macht van video, Verheijen zal het succes van Hebban nader toelichten en ingaan op social reading terwijl Crijns als winnaar van de Lofprijs voor Vakinformatie 2015 het verhaal achter Coachlink zal vertellen en hoe dit concept wellicht een nieuwe vorm van vakinformatie kan inluiden.

Aanmelden voor inct.formatie kan nu tegen het aantrekkelijke early bird tarief van € 195,00 (tenzij u lid van inct bent: dan betaalt u altijd de laagste prijs: € 175,00).
Meer informatie en aanmelden