Meld je nu aan voor de gratis online cursus Uitgeefexpert

Meld je nu aan voor de gratis online cursus Uitgeefexpert
Wilt u bij blijven als uitgeefexpert, wilt u zeker weten dat uw kennis up to date is?
Volg dan de online cursus Uitgeefexpert via de inct.academy. Studiedruk: max. 10-15 minuten per maand
. Kosten: 0 euro

Op 1 maart a.s. start de online cursus Uitgeefexpert. Iedere eerste van de maand (behalve in juli en augustus) publiceren wij een  test met 12 vragen. De vragen zijn verdeeld over een aantal categorieën: boeken, apps, web, magazines, digitaal lezen, geld verdienen, een wisselende kenniscategorie en actualiteit.
Deelnemers krijgen automatisch bericht wanneer de nieuwe test klaar staat. Deelnemers kunnen zelf hun scores bijhouden. Test iedere maand uw kennis en ontdek of u voldoende weet van alles wat er in uw branche speelt. De beste manier om daar zeker van te zijn, is natuurlijk een lidmaatschap van inct. Waarom? Dat leest u hier

Aanmelden is heel simpel:
Ga naar inct.academy
Lid van inct: log in met je inloggegevens van inct en klik vervolgens op Uitgeefexpert totdat de groene knop 'ik wil de quiz doen' verschijnt. Dan bent u aangemeld en ontvangt u elke keer dat er een nieuwe set vragen klaarstaat een melding per e-mail.
Geen lid van inct: Maak (indien nodig) een profiel aan en klik vervolgens op Uitgeefexpert totdat de groene knop 'ik wil de quiz doen' verschijnt. Dan bent u aangemeld en ontvangt u elke keer dat er een nieuwe set vragen klaarstaat een melding per e-mail.