Online magazine Differend: over begrafen en afscheid

Online magazine Differend: over begrafen en afscheid
Vroeger lieten nabestaanden het aan de uitvaartondernemer en anderen over om het afscheid van hun overleden dierbaren te regelen. Dat is nu veranderd. Steeds meer mensen willen zelf bepalen hoe de uitvaartceremonie eruit ziet. Voor deze groep is nu het online magazine over afscheid: Differend.

Ceremoniespreker en initiatiefnemer van Differend Mark van Leeuwen: "Differend is een platform waarbij mensen die hun eigen afscheid organiseren, direct in contact met aanbieders van producten en diensten kunnen komen. Dat kan bijzondere momenten opleveren." Samen met journaliste Francisca Kramer en een aantal communicatie-experts ontwikkelde Mark het online magazine.

Differend is een online-magazine dat informatie en inspiratie voor een mooi, waardig afscheid brengt. Het magazine bevat ook contactgegevens van professionals die nabestaanden helpen met zoeken naar muziek, vervoer en andere dingen die bij een uitvaart komen kijken.

Hiermee is Differend een voorbeeld van hoe branded content in de informatiebehoefte kan voorzien bij een publiek dat slechts een of enkele keren in een onderwerp geïnteresseerd is.