Glossy's Sanoma lanceren 'De Boutique voor Dynamic Women'

Glossy's Sanoma lanceren 'De Boutique voor Dynamic Women'

In dit Vrouwen domein komen alle vrouwen merken van Sanoma/ SBS samen. Hier maken wij echter wel een duidelijk onderscheid in General Interest en in Special Interest. BeauMonde, Grazia, Nouveau en Marie Claire zijn Special Interest merken; en hier brengen wij nu volledig focus op aan, door met een eigen dedicated sales team te werken en ons in Amsterdam te vestigen.  Wij vormen daarom dan ook de Boutique binnen Sanoma en SBS waar je terecht kunt voor Premium Cross Media Solutions vanuit de pijlers Beauty, Fashion & Entertainment.

Dolly van den Akker:  “Het dedicated redactie- en salesteam kent de volledige customer journey van de Dynamic vrouw, weet haar op de juiste momenten in de touchpoint battle met de juiste content te raken om zo lifestyle content experiences te bieden. Dat doen we al vanaf de aankoop van haar eerste lipstick, tot haar laatste dagelijkse entertainment nieuwscheck Shownieuws. Voor de Dynamic woman zijn wij een content navigator, die haar begrijpt, haar herkent en haar handreikingen aanraakt om de vrouw te zijn die ze wil zijn. Voor jou zorgen wij dat jouw verhaal de juiste vrouw bereikt, met de juiste content en via de juiste kanalen om haar zo tot actie aan te zetten;  Wij make sure that we Catwalk the Talk.”

Nieuwe titel: Happy in Shape
Deze nieuwe titel richt zich op vrouwen tussen de twintig en vijftig jaar oud, die bovenmatig geïnteresseerd zijn in gezond eten, bewegen, fit worden en fit blijven.

Het eerste nummer verschijnt in maart. Happy in Shape kwam al vier keer als special uit in Beau Monde, onder de naam Beau Mode in Shape. Nu wordt het een 'zelfstandige' titel die zes keer per jaar gaat verschijnen. Sanoma denkt dat een bredere doelgroep dan alleen de Beau Monde-lezeressen geïnteresseerd zullen zijn. Hoofdredacteur is Claudia Straatmans (die ook Marie Claire leidt).
 


Test je eigen uitgeefkennis

Doe o.a. de 10-minutentest over Magazines


http://academy.inct.nl/