Maker Fokke & Sukke op inct.formatie 2015

Maker Fokke & Sukke op inct.formatie 2015
De eerste sprekers van inct.formatie 2015 zijn bekend. Met gepaste trots kunnen we melden dat Jean-Marc van Tol, tekenaar van Fokke & Sukke en verantwoordelijk voor de eigen uitgeverij Catullus, onze gast zal zijn. Na de lunch zal hij live door Ronnie Overgoor worden geinterviewd.



Van Tol laat zich zelden of nooit zien op congressen, events en dergelijke, dus dit is de kans om hem te horen spreken over waarom en hoe zij de totale exploitatie van Fokke & Sukke in eigen hand hebben genomen.
Naast Jean-Marc van Tol zal ook Mathijs Suidman van het CB acte de presence geven op het hoofdpodium om zijn visie te geven op de ontwikkelingen op het gebied van digitaal lezen.
In de parallelsessies kunt u onder meer luisteren naar Carolien Vader (over contentmarketing) & Ambra Pierrou (over Storytel en de ontwikkelingen in het streamen van content).
Nieuw is het onderdeel micro-masters, waarin docenten van inct.cursussen op inct.formatie een mini cursus zullen geven: Liesbeth Heenk over publiceren op Amazon en Andre Scholten over Google voor uitgevers.

Aanmelden kan nu: tot en met 1 maart tegen het early bird tarief van 195 euro!
Meer info / Direct aanmelden