Test je kennis bij inct.academy

Test je kennis bij inct.academy
Vanaf vandaag kunt u uw eigen kennis op een aantal gebieden van uitgeven testen in de inct.academy. De eerste vier 10-minutentests staan nu voor u klaar.



Hoeveel kennis heeft u over onderwerpen die in uw branche, de uitgeverij, spelen? Dat kunt u nu zelf uitvinden in de inct.academy. Daar publiceren wij zogenaamde 10-minutentests waarmee u snel maar ook diepgaand uw kennis kunt testen. Op basis van uw score krijgt u van ons advies of en hoe u uw kennis kunt bijspijkeren. De inct.academy is toegankelijk voor leden en niet-leden: iedereen kan de tests maken. De aanvullende en onderliggende kennisartikelen zijn echter alleen toegankelijk voor leden van inct.

De eerste vier tests staan voor u klaar: over ePub, apps, tijdschriften maken en WordPress. U vindt de tests hier (of klik op inct.academy in het menu bovenaan deze pagina).
Wilt u voor uw medewerker(s) een speciale 10-minutentest laten ontwikkelen? Dat kan. Ga daarvoor naar onze help & adviesdesk (deze dienst is alleen voor leden van inct beschikbaar)