App 'Storm & Skye' avonturenverhaal voor kinderen

App 'Storm & Skye' avonturenverhaal voor kinderen

Het leven is een verhaal en er is geen betere manier voor kinderen om te leren omgaan met de uitdagingen van dit verhaal, dan het beschikken over de creatieve vaardigheden om uitdagingen te benaderen met een open en vindingrijke mindset. Ouders hebben tegenwoordig helaas steeds minder tijd om hun kinderen voor te lezen. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om de vertelkunst weer op de kaart te zetten als onderdeel van de opvoeding van kinderen", zegt Barnier Geerling, regisseur van Storm & Skye en het Geheim van de Autowasstraat.

Storm & Skye - magisch avontuurlijk verhaal voor kinderen is nu beschikbaar voor 2,69 euro  in het Nederlands en Engels en heeft een vergelijkbare prijsstelling in andere regio's. De app is wereldwijd beschikbaar in de Apple App Store voor iOS-apparaten en op Google Play voor Android-apparaten.
Storm & Skye - magisch avontuurlijk verhaal voor kinderen is ontwikkeld door digimoo studios(r), een productiebedrijf en uitgever gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve entertainment apps gericht op kinderen.