Op de voet gevolgd

Op de voet gevolgd


Wat is er dan zo bijzonder aan 2012 zult u zich afvragen. Wat InCT betreft zijn er twee belangrijke zaken. Allereerst gaan we een heel nieuw concept uitrollen. De eerste preview geven we op ons vorojaarscongres op 25 april (InCTformatie) en na de zomer zal het voor het brede publiek toegankelijk worden. Ten tweede bestaat InCT komende november precies 10 jaar. En omdat toeval niet bestaat wordt het decembernummer van dit jaar ook nog eens de 50e editie die we maken. Reden voor een feestje dus. We vieren 10 jaar en we nemen tegelijk afscheid van die periode door formeel per 1 januari 2013 over te gaan op het nieuwe concept. Wat dat concept inhoudt zal ik u de komende dagen/weken hier uitleggen, terwijl ik u mee zal nemen in alle ervaringen die we daarbij opdoen: 'ter leringh ende vermaeck' zogezegd.

De persoonlijke bijzonderheden in 2012 zijn voor u misschien wat minder interessant, maar ze maken het jaar voor mij extra bijzonder. In min of meer willekeurige volgorde: ik ga deze zomer trouwen (dat is vanzelfsprekend wel het prive-event van 2012), ik word in het najaar 50, mijn zoontje gaat van de lagere school naar de middelbare school en ik word (stief)opa. U ziet, 2012 zal aan mij niet ongemerkt voorbijgaan. Ik zal u echter met al deze zaken niet vermoeien (tenzij ze een impact hebben op de InCT-bezigheden).

U kunt hier dus de komende tijd lezen wat we meemaken met het ontwikkelen van een nieuw, online, concept en hoe we 10 jaar InCT willen gaan vieren. Daarnaast zijn er de lopende zaken, zoals het magazine, de congressen, de boeken en netwerkbijeenkomsten. U kunt het allemaal op de voet gaan volgen.