Noordhoff Uitgevers gaat met Samsung samenwerken

Noordhoff Uitgevers gaat met Samsung samenwerken


Pilotscholen en experience centers
De eerste stap van de strategische alliantie is een samenwerking met vier pilotscholen in het voortgezet onderwijs. Deze pilotscholen maken als eerste in Nederland gebruik van een gecombineerd aanbod van educatieve content van Noordhoff en hardware van Samsung.

Daarnaast zijn in Houten en Delft (resp. locaties van Noordhoff Uitgevers en Samsung Nederland) zogenaamde experience centers (demonstratieklassen) ingericht. Bestuurders, schooldirecteuren en docenten kunnen hier kennismaken met de nieuwe gecombineerde oplossingen. Noordhoff Uitgevers en Samsung zullen vervolgens met de opgedane ervaringen in staat zijn het aanbod van totaaloplossingen verder te verfijnen en af te stemmen op de behoefte van de scholen.

Meerwaarde van twee A-merken
Arjen Holl, Algemeen Directeur van Noordhoff Uitgevers: "Wij zijn erg enthousiast over deze samenwerking. Samen kunnen wij optimale proposities ontwikkelen waarvan klanten nadrukkelijk voordeel zullen hebben. De toegevoegde waarde zit niet alleen in de optimale afstemming van ons aanbod, maar ook in de bijbehorende dienstverlening en ondersteuning."

Erik Swart, Director B2B van Samsung Electronics: "Samsung biedt al uitstekende oplossingen voor allerlei soorten onderwijs. Nu dit aanbod gecombineerd gaat worden met de hoogwaardige digitale methoden van Noordhoff Uitgevers zal één plus één echt drie zijn."
 


Ben jij de uitgeefexpert van 2014?

Doe mee aan de inct-eindejaarsquiz