Op de voet gevolgd

Op de voet gevolgd


Verhelderend omdat alles wat we in ons hoofd hebben nu expliciet op papier en daarna dus ook op scherm zal gaan komen. Huiswerk voor de komende dagen: uitschrijven wat we per pagina willen en ruwe schetsen maken van de onderdelen en hoe die ongeveer geplaatst zouden moeten worden. Daar gaan we dus ruim tijd aan besteden.
Verhelderend ook omdat al pratend toch weer een paar knopen doorgehakt moesten worden. Hoe gaan we om met inloggen, cookies en wat doen we met mensen die niet betalen binnen een bepaalde periode? Ja, u raadt het al, er komt zoiets als een 'paywall'.
Inspirerend omdat we ook wat nieuwe mogelijkheden hebben ontdekt die ons nieuwe systeem mogelijk kunnen maken, zodat we zelfs een nieuw verdienmodelletje erbij hebben ontwikkeld. Inspirerend ook omdat in zo'n gesprek de site, die toch voornamelijk nog in de conceptuele fase zat, nu meer tot leven is gekomen. Dat geeft energie omdat het ook duidelijk is dat we met iets bijzonders bezig zijn en nu we weer een stap dichter bij de realisatie zijn gekomen neemt het enthousiasme alleen maar toe: dat wat we bedacht hebben is haalbaar.
Het doel is nog steeds om op ons voorjaarscongres op 25 april a.s. dit nieuwe concept te presenteren. Daarna gaan we een paar maanden beta-testen. Daarvoor gaan we binnenkort op zoek naar mensen die deel willen uitmaken van de testgroep (zo'n 25-30 deelnemers). Nu al interesse, aanmelden kan via een email aan [email]uitgever@inct.nl[/email]