Laurens Verhagen naar de Persgroep Digital

Laurens Verhagen naar de Persgroep Digital


Laurens Verhagen studeerde wijsbegeerte en is sinds eind jaren ’90 werkzaam in de online journalistiek. De laatste zes jaar was hij hoofdredacteur van Nu.nl. "De Persgroep is een journalistiek bolwerk dat ook online ongelofelijk veel ambities heeft. Ik kijk er enorm naar uit om daar een bijdrage aan te leveren", aldus Laurens Verhagen.

Mick Van Loon wordt binnen de Persgroep Digital hoofdredacteur 'Popular Newssites' en is hiermee eindverantwoordelijk voor AD.nl, HLN.be en 7sur7.be. Voor AD.nl wordt Mick hierin bijgestaan door Martijn Verburg, die sitecoördinator van AD.nl zal worden. Mick van Loon is sinds de opstart van HLN.be, hoofdredacteur van deze site en heeft van deze site de absolute marktleider gemaakt in België.

"Met Laurens Verhagen en Mick Van Loon, hebben we twee getalenteerde hoofdredacteuren aan boord, die elk hun strepen op het internet reeds verdiend hebben", aldus Patrick Van Waeyenberge, algemeen directeur van de Persgroep Digital. "Hierdoor zetten we een grote stap om zowel in Nederland als in België, de leading nieuwssites te zijn, in het breedpubliekssegment en het quality-segment."