De Vrije Uitgevers gaan in zee met Yindo

De Vrije Uitgevers gaan in zee met Yindo


Het aanbod van de bij DVU aangesloten uitgeverijen is heel breed en omvat ruim 2200 titels, waaronder werk van auteurs als Arnon Grunberg, Sylvia Witteman, Dick Bruna en Jules Verne. Het is de bedoeling om in de nabije toekomst een groeiend aantal titels via Yindo aan te bieden. Keijsers: "Ik zou niet weten waarom een uitgever géén titels via Yindo zou willen verspreiden. Het is een nieuw verkoopkanaal. Er is nauwelijks investering in tijd en geld nodig. En de keuze tussen DRM of DRM-vrij hoeft niet gemaakt te worden."

"Met de titels van de bij DVU aangesloten uitgeverijen in ons assortiment wordt de keuze voor de lezers steeds groter en wordt de kwaliteit van het aanbod wederom verder uitgebreid," zegt Bob van Duuren, directeur van Yindo. "De visie van veel DVU-uitgevers sluit goed aan op onze eigen visie, namelijk om uitgaven zo breed en eenvoudig mogelijk aan te bieden, zowel voor eindgebruikers als contentaanbieders."

Op Yindo worden momenteel uitgaven van diverse (non-fictie)uitgeverijen aangeboden. DVU is de eerste partij die een mantelovereenkomst met Yindo is aangegaan. Via één aanspreekpunt en gunstige voorwaarden kunnen DVU-uitgevers nu content verspreiden via e-readingplatform Yindo.