Kennisbank van inct beschikbaar voor HBO en Universitaire bibliotheken

Kennisbank van inct beschikbaar voor HBO en Universitaire bibliotheken


De kennisbank van inct is een dagelijks groeiende bron van kennis als het gaat om alle zaken die te maken hebben met het publiceren van content. Van redactie tot marketing & sales, van productie tot management, van apps tot e-books en van magazines en boeken tot websites. Veel professionele Nederlandse en Vlaamse uitgevers hebben zelf al een aansluiting op de Kennisbank en nu bieden inct en LM u de InCT.kennisbank exclusief aan als licentie voor bibliotheken van onderwijsinstellingen.

Studenten die in hun studie te maken krijgen met contentproductie en contentdistributie kunnen de inct.kennisbank gebruiken om hun kennis over het publiceren van content, zowel in gedrukte vorm als in allerlei digitale varianten, aan te vullen. Daarbij kunt u denken aan studenten in de richtingen communicatie, marketing en media.

Daarnaast worden steeds meer onderwijsinstellingen zelf ook ‘uitgever’: er wordt veel content in onderwijsinstellingen geproduceerd, beheerd en gepubliceerd. Kennis over de mogelijkheden die nieuwe ontwikkelingen bieden is daarbij van groot belang.

Steeds meer instellingen maken ook de omslag naar een zo digitaal mogelijke collectie boeken en tijdschriften. Het aanbod van Nederlandstalige content is nog gering.

LM information delivery onderkent de waarde van lokale content en werkt nauw samen met uitgevers om hun aanbod goed te laten aansluiten op de behoeften van de klanten. “Er zijn verschillende instellingen die hun ambitie om helemaal digitaal te gaan al hebben uitgesproken. Dankzij de samenwerking tussen inct Publishing en LM helpen wij organisaties om de doelstellingen te realiseren”. Kortom een win-win situatie voor alle partijen aldus Ronald van Dieën, country director Nederland bij LM Information Delivery.

Wilt u meer weten over de zeer interessante introductieaanbieding of een bij wijze van proef toegang krijgen tot de inct Kennisbank, neemt u dan contact op met Ronald van Dieën.

LM Information Delivery
Ronald Van Dieën
06-13838386
rvandieen@lminfo.nl