All you can read via telefoonrekening

 All you can read via telefoonrekening
Onbeperkt artikelen lezen uit kranten en tijdschriften voor een vast bedrag per maand, die dienst gaat [digified] met subsidie van het Stimuleringsfonds aanbieden. Nieuw is het niet, eLinea doet het immers ook al, toch schuilt er een vernieuwend verdienmodel achter dit project. Persinnovatie.nl sprak met Michael Croll, operationeel directeur van Sirimedia.
Sirimedia ontvangt in de zevende persinnovatieronde een subsidie van €61.650 om het project [digified] uit te voeren; een online applicatie waarmee abonnees onbeperkt tijdschriften en uiteindelijk ook kranten kunnen lezen. Via de telecomaanbieders wil Sirimedia een grote doelgroep bereiken - denk aan een combinatie van lezen en bellen via één abonnement - en tegelijkertijd een marketingslag slaan.

Michael Croll, COO van Sirimedia, is momenteel druk aan het overleggen met uitgevers en telecomaanbieders. “Voor ons zou het een hele stap zijn om in eerste instantie een goed werkende applicatie te maken waarmee je alle magazines kan aanbieden met een all you can read-abonnement. En het zou natuurlijk ideaal zijn wanneer je dit doet in combinatie met een telecomaanbieder, dan vergroot je je marketingsveld met een factor honderd.”

Lees verder bij Persinnovatie