Luisterrijk introduceert luisterboeken app voor iPhone, iPad en iPod Touch

Luisterrijk introduceert luisterboeken app voor iPhone, iPad en iPod Touch


De app heeft zijn eigen afspeelknoppen, maar werkt ook goed samen met de afspeelknoppen van de iPhone, iPad en iPod Touch in het vergrendelscherm. Ook de afstandsbediening van de headset en van de meeste andere accessoires wordt ondersteund. Met de afspeelknoppen kan je ook snel doorspoelen met verhoogde afspeelsnelheid en navigeren tussen de verschillende hoofdstukken van een luisterboek.

De Luisterrijk app onthoudt precies waar de klant is bij het beluisteren van een luisterboek. Het is ook mogelijk tussendoor naar een ander luisterboek te luisteren. De luisterposities van elk incompleet afgespeeld luisterboek worden allemaal onthouden. Het is verder mogelijk om te blijven luisteren terwijl iemand andere dingen doet op het device, want de Luisterrijk app speelt op de achtergrond door.

De app biedt iedere klant van Luisterrijk de mogelijkheid alle aangekochte luisterboeken mee te nemen op het device en zonder enige beperking offline te beluisteren, wat essentieel is in het vliegtuig en in het buitenland niet voor onverwachte datakosten zorgt. Ook mogen de luisterboeken op meerdere apparaten tegelijkertijd geladen worden, ideaal voor gezinnen met meerdere kinderen.