Online advertentieruimte zoeken en boeken met MediaBookers

 Online advertentieruimte zoeken en boeken met MediaBookers


Marinus Zoutendijk van MediaBookers:
“In het huidige medialandschap digitaliseert alles, behalve het proces rondom datgene wat de media overeind houden: advertenties. MediaBookers is daar het antwoord op. Ieder denkbaar medium is in de MediaBookers-database ondergebracht, inclusief essentiële informatie als oplage, bereik, tarief en doelgroep. Zo wordt het elke potentiële adverteerder eenvoudig gemaakt het juiste medium – print, rtv, online, radio, outdoor of arbeidsmarktcommunicatie – te kiezen, dat past bij de individuele doelstellingen en budget. MediaBookers maakt het voor iedereen mogelijk om zelf de beste media te vinden en te boeken.”

Volledig en eenvoudig
Het gratis basisaccount van MediaBookers biedt toegang tot de database van ruim 7900 mediatitels die te doorzoeken en te vergelijken zijn. Daarbij wordt vrij toegang gegeven tot alle media, gegevens en tariefkaarten. Voor de meer ervaren adverteerder is er een Premium-account: een abonnement met uitgebreidere mogelijkheden, zoals de doelgroepengegevens van NOM en NOA. Adverteerders die zelf niet in staat zijn hun artwork aan te leveren, kunnen de advertentie gratis laten opmaken.  

Uitgevers
Voor uitgevers is het mogelijk om MediaBookers te integreren als White Label-verkoopkanaal op de eigen website. Hiervoor hoeft de uitgever geen eigen producten in te voeren, dat heeft MediaBookers al gedaan. Uitgevers kunnen ook zelf bij andere mediapartijen boeken.