Nieuw: cursus Wordpress

Nieuw: cursus Wordpress
WordPress is op dit moment een van de meest gebruikte programma’s om websites mee te maken. Maar een site met WordPress maken doe je niet zomaar, daar heb je wel wat kennis voor nodig. Om een goeie site maken met een professionele uitstraling en met voldoende mogelijkheden, is een gedegen kennis van WordPress noodzakelijk. Natuurlijk kun je zelf experimenteren, maar je kunt ook 4 middagen onder leiding van doorgewinterde professionals de kneepjes leren. Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor mensen binnen uitgeverijen of binnen bedrijven die zich bezig houden met het publiceren van content.
Je leert achtereenvolgens: een introductie van WordPress, werken met content, Menu’s, thema’s, plugins en widgets. Na deze cursus heeft WordPress geen geheimen meer voor je en kun je een professionele site in WordPress bouwen en onderhouden.

De docenten: Dirkjan van Ittersum en Michel Walraven schreven gezamenlijk het Handboek WordPress dat het schopte tot nummer 1 in de lijst bij Computerboek.nl. Beide hebben track record als het gaat om ict en uitgeven en kunnen terugvallen op veel kennis uit de praktijk.

De cursus wordt gegeven op 4 vrijdagmiddagen in september & oktober.
Kosten: leden van inct € 450,00 en niet leden: € 595,00
Meer info en aanmelden