Nijntje nu als app

Nijntje nu als app


Suzan Schouten, Uitgever Kids: "We zijn enorm trots dat er nu een nijntje app is voor de iPad. De app markt voor kinderen is enorm aan het groeien en nijntje mag daarin niet ontbreken."

Luisteren, lezen en voorlezen
Alweer 57 jaar geleden, in 1955, werd nijntje geboren. Een character dat sinds die tijd de wereld heeft veroverd en nu dus ook de eerste stappen op de iPad zet. De app is speciaal ontwikkeld voor peuters en kleuters en eenvoudig in gebruik. De allerkleinsten kunnen heerlijk luisteren en kijken, terwijl de grotere kinderen actief mee kunnen doen met het verhaal en de spelletjes. Bijzonder aan de app is de mogelijkheid om het verhaal met je eigen stem op te nemen. Op die manier kunnen ouders op ieder gewenst moment voorlezen. Zelfs als ze er niet zijn!

Spelenderwijs leren
Naast het interactieve verhaal en de opnames met eigen stem, leren de kinderen op speelse wijze tellen en puzzelen. Een vriendelijke stem legt uit, moedigt aan en beloont. De app is bovendien beschikbaar in twee talen: Nederlands en Engels. Aan de hand van het verhaal dat ze al kennen in het Nederlands, leren kinderen zo hun eerste Engelse woordjes.

'De tuin van nijntje' app is nu verkrijgbaar in de iTunes appstore. De introductieprijs is € 2,99, deze actie loopt t/m 6 maart 2012. Daarna is de app verkrijgbaar voor €3,99.