Blurb gaat samenwerken met Amazon en Ingram Group

Blurb gaat samenwerken met Amazon en Ingram Group


Reflowable boeken voor de Kindle
Met Blurb BookWright, de gratis ontwerpsoftware van Blurb, is het binnenkort mogelijk fictie- en non-fictie titels of geïllustreerde boeken tot reflowable e-boeken te maken. Door Rich Text Files (RTF) te importeren kunnen auteurs hun Blurb-boek geschikt maken voor verkoop via de Kindle Store. Deze dienst is vanaf eind juli beschikbaar.

Samenwerking Ingram Content Group
De Ingram Content Group is de grootste distributeur van fysieke en digitale content wereldwijd. Dankzij een samenwerking met Ingram biedt Blurb auteurs nu de mogelijkheid om in welk land en in welke taal dan ook hun boek beschikbaar te maken voor tienduizenden online en offline retailers wereldwijd. Deze dienst is vanaf eind juli beschikbaar.

Nieuwe boekformaten
Om auteurs de mogelijkheid te geven de marge op hun boeken te verhogen introduceert Blurb een nieuwe, scherp geprijsde Trade & Pocket-lijn. De beschikbare boekformaten uit deze lijn zijn 5x8, 6x9 en 8x10 paper book formats. De Trade & Pocket-lijn worden uitgevoerd in 89 g/m2 papier en is via print-on-demand (POD) vanaf eind juli beschikbaar.