Gottmer Uitgevers Groep sluit zich aan bij inct

Gottmer Uitgevers Groep sluit zich aan bij inct
Vanaf vandaag kunnen medewerkers van Gottmer Uitgevers Groep in Haarlem gebruik maken van alle faciliteiten van inct. Voor de komende drie jaar heeft de uitgeverij zich aangesloten bij inct en is daarmee de vierde, grote, uitgeverij die deze stap zet. Eerder sloten ThiemeMeulenhoff, Noordhoff Uitgevers en Bim Media zich ook al aan bij inct.

“Ik vind kennis en inspiratie belangrijk voor onze medewerkers”, zegt Marius van Campen, directeur van Gottmer Uitgevers Groep. “Wij zijn al 75 jaar een toonaangevende uitgeverij en dat willen we graag blijven. Dan is het belangrijk dat je als professional je vak bijhoudt en kennis kunt nemen van wat er gebeurt binnen de uitgeefbranche. Inct biedt ons daarvoor een prima platform”.

“inct wil graag de hele breedte van het vak bestrijken, zegt David Huijzer, directeur/uitgever van inct, dus zijn we zeer in onze nopjes met het toetreden van Gottmer, een belangrijke algemene uitgever." Huijzer verwacht dat de komende tijd nog een anatal grote(re) uitgeverijen zich bij inct zullen gaan aansluiten.