Noordhoff Uitgevers start bedrijf voor Health onderwijs in Duitsland

Noordhoff Uitgevers start bedrijf voor Health onderwijs in Duitsland

De succesvolle e-learning activiteiten in de Nederlandse zorgmarkt worden nu, met de oprichting van Noordhoff Health Deutschland GmbH, uitgebreid naar Duitsland.

Algemeen Directeur van Noordhoff Uitgevers Arjen Holl is zeer content met de uitbreiding van Noordhoff Uitgevers naar het buitenland. "Uitbreiding van onze e-learning activiteiten naar Duitsland sluit aan bij onze groeistrategie voor de professionele zorgmarkt in Europa", legt hij uit. "Het e-learningmodel van Noordhoff Health voor de bij- en nascholing in de zorg in Nederland is succesvol. Ons aanbod bevat al meer dan 120 hoogwaardige e-learningcursussen, met een totale studietijd van bijna 200 uur. Bovendien beschikken we op dit moment over een database met 17.000 toetsvragen van Stichting Leerstation Zorg. In meer dan 65 ziekenhuizen en zorginstellingen werken zorgprofessionals met onze online cursussen. Met het uitbreiden van onze kennis en expertise naar Duitsland creëren we een bijzonder kansrijke situatie."

Ook Directeur van Noordhoff Health André Matera vindt het een logische stap dat Noordhoff de vleugels uitslaat naar de oosterburen: "De e-learning van Noordhoff Health wordt in Nederland met enthousiasme ontvangen, ook omdat de cursussen in samenwerking met de zorg ontstaan. Wetenschappelijk onderzoek duidt erop dat e-learning aantoonbaar effectief is. Wij verkopen niet alleen de cursus, maar zijn een partner bij het invoeren en beheren van e-learning binnen ziekenhuizen en zorginstellingen. Onze connecties in Duitsland zijn hiervan op de hoogte en mede om deze reden is de ontvangst van ons aanbod in Duitsland veelbelovend."

 

Gezellig dineren met vakgenoten


Kom op 4 juni naar het inct.diner

Tafelrede: Michiel Buitelaar, voormalig Chief Digital Officer bij Sanoma

Meld je nu aan:
Slechts 50 plaatsen beschikbaar