Literairwerk.nl lanceert eerste editie van een nieuw genre: de digitale special

Literairwerk.nl lanceert eerste editie van een nieuw genre: de digitale special


‘Breekpunt’
De eerste editie van Expeditie [werk] is gemaakt rondom het verhaal ‘Breekpunt’ van Amies en bevat behalve de tekstversie van het verhaal ook een audioversie, een creatieve interpretatie in video, een interview met de schrijver en een tekstanalyse. De digitale special is soms onthullend, bijvoorbeeld in het interview dat redactielid Philomene Dewaide hield met de schrijver: “Amies vraagt zich af of mensen het wel interessant zullen vinden om iets te lezen over het werkproces van een onbekende schrijver. Aan het slot van het interview vraagt hij me of ik er in ieder geval in wil zetten dat hij niet tevreden is met de eerste zin van ‘Breekpunt’.”

Schrijverscarrièrekansen
Met het geven van een kijkje in de keuken via Expeditie [werk] heeft Literairwerk.nl een nieuwe vorm gevonden om haar missie uit te dragen: een plek bieden om inspiratie op te doen, ontmoetingen tussen schrijvers en lezers te faciliteren en schrijverscarrièrekansen te verkennen.

De productie van de tweede uitgave van Expeditie [werk] is in volle gang en zal in de loop van 2014 op het platform verschijnen.

 

Gezellig dineren met vakgenoten


Kom op 4 juni naar het inct.diner

Tafelrede: Michiel Buitelaar, voormalig Chief Digital Officer bij Sanoma

Meld je nu aan:
Slechts 50 plaatsen beschikbaar