Shortlist Storytel Luisterboek Award bekend

Shortlist Storytel Luisterboek Award bekend


Week van het Luisterboek 2014
Tijdens de Week van het Luisterboek 2014 wordt bij aankoop van minimaal € 9,95 aan (luister)boeken door de boekwinkel het Luistergeschenk cadeau gedaan aan haar klanten. Deelnemende openbare bibliotheken geven het Luistergeschenk, dat zowel op CD als download verschijnt, cadeau aan nieuwe en bestaande leden. Het Luistergeschenk van de Week van het Luisterboek 2014 heet Liever horen we onszelf en is geschreven én voorgelezen door Renate Dorrestein.

Heerlijk duurt het langst (Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink), ingesproken door  onder anderen Pierre Bokma, Huub van der Lubbe en Tjitske Reidinga, won in 2012 de toenmalige Esta Luisterboek Award. In 2013 won Maar buiten is het feest van Arthur Japin de Luisterboek Award. Ruim 6000 mensen hadden dat jaar hun stem uitgebracht op deze prijs. De Luisterboek Award wordt dit jaar voor het eerst gesponsord door Storytel: de streaming abonnementsdienst voor luisterboeken.
 

Het congres voor uitgevers over succesvol uitgeven

Meer dan 20 topsprekers, waaronder Sjuul Paradijs (De Telegraaf), Dan Hassler-Forest (Transmedia) Diederik van Leeuwen (Stichting Bibliotheek), & Harrie van Luxemburg (Kluwer)

Meer informatie en aanmelden