A.W. Bruna neemt afscheid van Crimezone.nl

A.W. Bruna neemt afscheid van Crimezone.nl


Directeur a.i. Johan de Koning: “Het is jammer dat de huidige marktsituatie ons niet de ruimte geeft om met elkaar verder te werken aan het succesvol exploiteren van Crimezone. Maar het is voor alle betrokkenen, de uitgeverijen, de auteurs en natuurlijk ook de lezers heel fijn dat de thrillersite blijft bestaan.”

Op welke manier Verheijen de thrillersite doorzet en wél rendabel hoopt te krijgen, weet hij nog niet precies. “Op dit moment onderzoek ik een aantal mogelijkheden,” aldus de hoofdredacteur. “Het belangrijkste is dat Crimezone in een vergelijkbare vorm blijft voortbestaan. Verder gaan we ons uiterste best doen om de nieuwe site eind mei, nog voor de Maand van het Spannende Boek, te lanceren.”

De beslissing van de Arbeiderspers | A.W. Bruna Uitgevers om de activiteit stop te zetten heeft verder geen personele consequenties.
 

Het congres voor uitgevers over succesvol uitgeven

Meer dan 20 topsprekers, waaronder Sjuul Paradijs (De Telegraaf), Dan Hassler-Forest (Transmedia) Diederik van Leeuwen (Stichting Bibliotheek), & Harrie van Luxemburg (Kluwer)

Meer informatie en aanmelden