Innovaties in de uitgeverij?

Innovaties in de uitgeverij?


Maar hoe komt het dat we meer weten dan we denken? Dat komt omdat de uitgeefsector al jaren het vuur aan de schenen is gelegd om te innoveren en nieuwe dingen uit te proberen. Dat gaat met vallen en opstaan, maar het gebeurt wel. En daar wordt volgens mij wel eens iets te vaak overheen gekeken. Want laten we wel zijn: de heilige graal heeft niemand nog gevonden en zeker die zijlijnschreeuwers niet.

Daarom hebben we op inct.formatie 2014 een aantal leuke en aansprekende initiatieven bij elkaar gebracht om te laten zien wat er allemaal gebeurt. Dat loopt van slimme toepassingen om apps of digitale magazines te maken (LayerGloss en Readmore) tot tools voor redacteuren en journalisten (Zapaday) tot nieuwe leuke publicaties als Alex de Astronaut en de Longreads van Uitgeverij Fosfor.

De dynamiek van onze sector kan niet beter worden weergegeven. En dan hebben we het nog niet over Biblify, hoe bibliotheken proberen te innoveren, en Transmedia, een hele nieuwe manier van verhalen vertellen. Kortom: inspiratie genoeg!
 

MEER INFORMATIE & AANMELDEN