Van der Snoek (NDC) nieuwe topman TMG

Van der Snoek (NDC) nieuwe topman TMG

Als adviseur en als ondernemer was hij betrokken bij onder andere PCM (tegenwoordig De Persgroep), NRC, enkele internet-initiatieven en radio- en tv-stations, waaronder Veronica. Hij heeft bovendien een sterke focus op veranderend consumentengedrag. Bij NDC mediagroep zette hij de lezer en de merken weer centraal en bouwde aan nieuwe teams en samenwerking.”

Geert-Jan van der Snoek: “TMG is een belangrijke mediaspeler in Nederland. Het is een fantastische uitdaging om in deze tijd van grote turbulentie in de mediawereld aan de toekomst van dit bedrijf te mogen bouwen. Ik geloof in de kracht van de merken van TMG. Oriëntatie op het veranderende consumentengedrag en de kracht van het journalistieke product zal het succes in de toekomst bepalen. In mijn tijd bij NDC mediagroep heb ik opnieuw gezien dat er een enorme markt ligt als we er in slagen de veranderende behoeften van de lezer centraal te zetten.”

De Raad van Commissarissen bedankt Cees van Steijn voor zijn enorme inzet in het afgelopen jaar en voor de belangrijke veranderingen die onder zijn leiding zijn doorgevoerd. Michiel Boersma: “De merken zijn weer op de eerste plaats gezet, het productportfolio is aangescherpt en de organisatie is vereenvoudigd.”

Het advies van de Centrale Ondernemingsraad van TMG met betrekking tot de benoeming, ex artikel 30 van de Wet op de ondernemingsraden, wordt op korte termijn verwacht.

Conform de eerder gemaakte afspraken zal de heer Boersma terugtreden als gedelegeerd commissaris zodra de heer van de Snoek is aangetreden.



Het congres voor uitgevers over succesvol uitgeven

Meer dan 20 topsprekers, waaronder Sjuul Paradijs (De Telegraaf), Dan Hassler-Forest (Transmedia) Diederik van Leeuwen (Stichting Bibliotheek), & Harrie van Luxemburg (Kluwer)

Meer informatie en aanmelden