Sanne Visser nieuwe uitgever Sanoma Vrouwen cluster

Sanne Visser nieuwe uitgever Sanoma Vrouwen cluster


Sanne Visser: “Media maken voor vrouwen is het leukste dat er bestaat. Vrouwen consumeren, shoppen, lezen, beslissen en vrouwen zijn vooral trouw. Trouw aan de merken waar ze zich bij thuis voelen en dat hebben merken als Libelle, Margriet en LINDA. natuurlijk al heel lang bewezen. Ik zie er ontzettend naar uit om verder te bouwen aan de sterke merken binnen het Vrouwen cluster van Sanoma, in alle mediavormen die we kunnen bedenken."

Henk Scheenstra, COO Content Media over de overstap van Sanne Visser: “Ik ben zeer verheugd dat Sanne deze belangrijke uitgeefpositie gaat invullen. Het gaat immers om het managen van de grootste magazine merken van Sanoma en het versnellen van hun digitale transformatie. Door Sanne’s daadkracht, commercieel gevoel en haar vermogen enthousiaste teams te bouwen verwacht ik dat ze dit zeer succesvol gaat doen.”
 

Het congres voor uitgevers over trends in publishing

Meer dan 20 topsprekers, waaronder Sjuul Paradijs (De Telegraaf), Dan Hassler-Forest (Transmedia) Diederik van Leeuwen (Stichting Bibliotheek), & Harrie van Luxemburg (Kluwer)

Meer informatie en aanmelden