Boekhandelsketen Bruna herschikt directie

Boekhandelsketen Bruna herschikt directie


Al eerder is een nieuwe visuele identiteit voor Bruna ontwikkeld onder verantwoordelijkheid van vertrekkend commercieel directeur Johan Westerbeek, die sinds 2010 bij het bedrijf in dienst is geweest. "Ik ben trots op wat ik heb bereikt. Bruna is een al lang bestaand merk dat ik samen met mijn team weer in de huidige tijd heb geplaatst. Om je merk staande te houden in turbulente tijden en te herpositioneren in een steeds verder digitaliserende omgeving is geen eenvoudige opgave. Wat mij betreft zijn we daarin geslaagd, dus grijp ik het moment aan mijn bakens te verzetten."

Steven van Wijk, tot voor kort directeur operations bij Bruna, is de nieuwe commercieel directeur. "Ik bouw met plezier voort op het werk van Johan, die ik samen met Fred veel succes wens voor de toekomst. Ik zie het als mijn uitdaging om Bruna nog dichterbij de klant en diens wensen te brengen op alle daarvoor beschikbare platforms. Wij staan ervoor klanten zowel in de winkels als via de digitale weg een optimale ervaring te bieden, op een zo persoonlijk mogelijke en inspirerende manier. Om dat te bereiken, blijven we ons permanent ontwikkelen."

De aansturing van de operations-afdeling wordt toegevoegd aan het takenpakket van algemeen directeur Fred Zeegers.
 

Inct.formatie 2014: Het congres voor uitgevers

Meer dan 20 topsprekers, waaronder Sjuul Paradijs (De Telegraaf), Dan Hassler-Forest (Transmedia) Diederik van Leeuwen (Stichting Bibliotheek) & Harrie van Luxemburg (Kluwer)

Nu met korting voor vroege vogels (€ 195,00)
Meer informatie en aanmelden