TenPages inderdaad failliet

TenPages inderdaad failliet


Zoals gebruikelijk na een uitgesproken faillissement is er een curator aangesteld die het faillissement van TenPages.com zal afwikkelen. Helaas staan wij als team op dit moment buiten spel, maar wij zullen de curator zo goed mogelijk informeren over alle aspecten van de onderneming, zodat deze voortvarend aan de slag kan en jullie op korte termijn nader kan informeren. Hoewel wij begrijpen dat sommigen van jullie met veel vragen zitten, willen wij jullie toch vragen de nadere berichtgeving van de curator af te wachten. De curator heeft aangegeven in ieder geval volgende week meer informatie te verschaffen.

We realiseren ons dat deze afloop voor een ieder een grote teleurstelling is: voor onze auteurs en hun supporters, voor de uitgevers met wie wij samenwerkten en voor alle andere samenwerkingspartners en betrokkenen. Op dit moment kunnen wij echter niet veel meer doen dan iedereen danken voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij hopen dat er gauw op andere wijze ontwikkelingen en innovatie in de boekenbranche plaatsvinden die de markt kunnen versterken.

 

Inct.formatie 2014: Het congres voor uitgevers

Meer dan 20 topsprekers, waaronder Sjuul Paradijs (De Telegraaf), Dan Hassler-Forest (Transmedia). Diederik van Leeuwen (Stichting Bibliotheek) & Harrie van Luxemburg (Kluwer)

Nu met korting voor vroege vogels (€ 195,00)
Meer informatie en aanmelden