inct.formatie 2014: meer dan 20 topsprekers

inct.formatie 2014: meer dan 20 topsprekers
Het leukste uitgeverscongres van Nederland vindt plaats op 23 april a.s.: inct.formatie. Meer dan 20 topsprekers praten u helemaal bij over wat er in de uitgeefbranche speelt.

In het plenaire programma kunt u onder meer kijken en luisteren naar Harrie van Luxemburg van Kluwer, Diederik van Leeuwen, directeur Stichting Bibliotheek en Marieke van der Donk van Deloitte Consulting. De aftrap van de dag wordt gedaan door Hans Brandt van Total Identity en de dag wordt afgesloten door Dan Hassler-Forest, auteur van Transmedia, verhalen vertellen in het digitale tijdperk.
In het live interview dit keer een heel bijzondere gast: Sjuul Paradijs, hoofdredacteur van De Telegraaf

Tussendoor kunt u in de parallelsessies uw eigen keuze maken: We bieden u 20 sessies waarbij we dit jaar ook een aantal thema's hebben: employabilty/ werk & organisatie; marketing en 'nieuwe initiatieven'. U kunt vrijelijk kiezen uit de sessies. Wie er allemaal spreken in de sessies kunt u hier bekijken.

VROEGE VOGEL KORTING

Natuurlijk is er ook dit jaar weer een korting voor de vroege vogels. Tot en met 15 maart a.s. betaalt u slechts € 195,00 voor dit congres.
(als u lid van inct bent, betaalt u nog minder: € 175,00. Dat is de vaste prijs voor leden, u bent dus altijd goedkoper uit!)

MEER INFORMATIE & AANMELDEN