Nieuwe sprekers toegevoegd aan inct.formatie 2014

Nieuwe sprekers toegevoegd aan inct.formatie 2014

De line-up van inct.formatie 2014, het congres voor uitgevers, begint steeds meer vorm te krijgen. Vijf van de zes sprekers op het hoofdpodium zijn inmiddels bekend. Harrie van Luxemburg, COO van Kluwer, komt vertellen hoe hij de uitgeverij van een print-georienteerde organisatie ombouwt tot een online-uitgeverij. ZIjn ervaringen bij de Directbank past hij daarbij toe.
Naast Harrie staan onder meer Sjuul Paradijs (hoofdredacteur De Telegraaf), Diederik van Leeuwen (directeur Bibliotheek.nl) en Dan Hassler-Forest (UvA) op het hoofdpodium.

In de sessies zijn er 20 sprekers waar u als bezoeker zelf uw keuze kunt maken. Aan de sessies zijn recentelijk toegevoegd: Jacqueline Remmers (VBK), Thille Dop (Moon Publishers), Ian Muller (Windkracht62), Jeroen van Bergeijk (Uitgeverij Fosfor), Pieter van der Kruijf (LayerGloss) en Klaas de Boer (227 Media).
Meer info over de line up en het congres vindt u hier

Aanmelden:
tot en met 15 maart kunt u zich aanmelden tegen het early bird tarief: 195 euro! (leden van inct betalen altijd de laagste prijs: 175 euro): direct aanmelden