inct lanceert digitaal magazine: Trends & Topics

inct lanceert digitaal magazine: Trends & Topics
Vanaf dit jaar publiceert inct maandelijks een nieuw digitaal magazine: Trends & Topics. Dit magazine vervangt het onderdeel Roundups. In inct.trends&topics blikken we aan het begin van de maand terug op de maand die net is afgelopen. Wat waren de belangrijkste en meest opvallende ontwikkelingen en gebeurtenissen? Hoe zijn die te duiden, wat betekenen ze?

Vier vaste redacteuren bespreken ieder hun eigen onderdeel: Marloes de Moor bespreekt de wereld van de magazines, Dirkjan van Ittersum heeft het over web en app, Hans van der Klis beschouwt de boekensector en Michiel Hatenboer houdt de ontwikkelingen op het gebied van digitaal lezen in de gaten. Op gezette tijden worden deze artiklen aangevuld me bijdragen over andere sectoren zoals de kranten- en nieuwsmedia en de gaming industrie.

De eerste twee edities zijn inmiddels gepubliceerd: een terugblik op 2013 en de terugblik op de afgelopen maand, januari 2014. Het digitale magazine is te lezen als PDF en op de tablet via BrunaTablisto. Het magazine is exclusief voor leden (niet leden kunnen via de BrunaTablisto-kiosk losse nummers kopen)