PossibilIT enige aanbieder in Nederland van smart publishing software PagePlanner 3

PossibilIT enige aanbieder in Nederland van smart publishing software PagePlanner 3
Deze samenwerking maakt de productportfolio van PossibilIT compleet, zij kunnen nu vrijwel alle backoffice processen binnen uitgeverijen ondersteunen: van advertentieverkoop en abonnementbeheer tot workflowbeheersing.

PagePlanner 3
De nieuwe PagePlanner3 stelt uitgeverijen in staat om het beheer van complexe producties met minder middelen te realiseren. En dat zonder aan kwaliteit of creativiteit in te boeten. Dankzij de unieke workflow ligt in recordtempo een nieuwe uitgave klaar voor de pers, het web, tablet of smartphone.

PagePlanner 3 is:
• Gebruiksvriendelijk door het 'drag and drop' mechanisme, waar pagina's, advertenties, artikelen, bestanden en hele secties mee verplaatst kunnen worden.
• Efficiënt omdat de redactie met dezelfde interface werkt, maar wel met eigen gereedschap, passend bij hun taken. Zo wordt het proces gestroomlijnd en een efficiënte workflow mogelijk gemaakt.
• Creatieve vrijheid voor vormgevers en illustrators die eenvoudig hun designs kunnen uploaden en aanpassen dankzij de geïntegreerde InDesign elementen.
• Een verzamelplaats voor alle content en informatie zoals beeldmateriaal, tekst, aantekeningen, lay-outs en nog veel meer. Allemaal toegankelijk via de web interface, dus niet meer verspreid over verschillende computers.
• Multi channel publishing is mogelijk dankzij de uitvoer naar InDesign, HTML, XML, PDF en andere door de gebruiker opgegeven formaten. Het verzenden van de gehele publicatie voor druk is in enkele minuten geregeld.

PossibilIT is de enige aanbieder van PagePlanner 3 in de Benelux.