Fashionista Magazine bundelt bloggers in print

Fashionista Magazine bundelt bloggers in print


Fashionista loves blogging
Met de tweede innovatieve editie van BLOGazine is de band met het magazine en haar online platform nog nauwer. Waar op dit moment de discussie leeft dat bloggers niet tot de ‘serieuze pers’ horen, erkent Fashionista juist het unieke talent van bloggers. Veel blogs kennen inmiddels meer unieke bezoekers dan menig papieren tijdschrift aan lezers heeft. Fashionista wil als erkend mediamerk deze jonge talenten begeleiden, opleiden en een podium geven zodat ze de ‘serieuze pers’ van morgen worden.

Zo werkt Fashionista sinds de start van het magazine eind 2011 al nauw samen met onder meer de succesvolle beautyblogger Nikkie Tutorials en heeft Fashionista vorig jaar haar videoblogteam uitgebreid met twee vloggers.

BLOGazine
Naast interviews met blog royalty Miss Lipgloss en Teskuh is deze extra dikke 124 pagina tellende editie samen met meer dan 100 Nederlandse bloggers gemaakt. Fashionista tipt ook de jonge talenten in een top 15 van upcoming Nederlandse modebloggers.
BLOGazine by Fashionista is vanaf dinsdag 28 januari overal te koop voor €4,99 en eveneens online via Fashionista.nl zonder verzendkosten.