WPG herhaalt actie e-books: Vakantielezen

WPG herhaalt actie e-books: Vakantielezen


Terugblikken op de zomeractie
Maar liefst 35 titels gingen in de aanbieding voor € 7,99 per stuk. Lezers bestelden deze zomer massaal e-books in het kader van Vakantielezen, en met een verkoop van meer dan 30.000 e-books in twee maanden zorgde de campagne voor 8% van de marktbrede afzet. De zomeractie was niet alleen een commercieel succes, ook de samenwerking met de retailers in Nederland en België verliep bijzonder soepel en de reacties van de consumenten waren uitermate positief. Vakantielezen heeft de zichtbaarheid van WPG in e-books ook verbeterd.

‘We merkten dat de verkoop van e-books begon af te vlakken, geheel tegen de verwachting in. Daar willen we iets aan doen. Met de zomeractie hebben we laten zien dat we als WPG de markt een flinke impuls kunnen geven.’
Gwena Jaouen, Online sales en marketing manager

Warm de kerstvakantie door met een e-book
Veel mensen zullen met Sinterklaas of Kerstmis een e-reader of een tablet cadeau krijgen en wie wil die nu niet vullen met voordelige bestsellers? Zo zijn de nieuwste titels van Arthur Japin, Arnon Grunberg, David Baldacci, Khalid Hosseini, James Salter en nog veel meer bekende auteurs in de aanbieding. We hebben geprobeerd voor ieder wat wils in de selectie te zetten: van thrillers tot voetbalboeken, en van literatuur tot romans, maar ook het net verschenen nieuwe boek van Sylvia Day en populaire nonfictie als De kracht van kwetsbaarheid van Brené Brown en De meisjes van Schoevers mogen niet aan de lijst ontbreken.