Gratis webinar over metadata voor uitgeverijen

Gratis webinar over metadata voor uitgeverijen


David Huijzer, Uitgever/Hoofdredacteur van inct, het kennis- en informatienetwerk voor uitgeefexperts, zal de sessie leiden die bestaat uit toonaangevende sprekers uit het vak.
Erik-Jan Bulthuis van CB zal inzoomen op het belang van metadata voor CB als distributeur.
Tine Philips van Meta4Books.be zal toelichten hoe uitgeverijen in België met metadata omgaan. En welke rol Meta4Books daarin speelt.
Jacqueline Remmers, Information Manager VBK, over hoe VBK nu omgaat met metadata en waarom het zo belangrijk is om het in 1 keer goed te doen.  VBK is initiator van BoekDB, de centrale opslag van alle boeken en boekinformatie.
Danny Francken, Bizon Software, zal toelichten hoe Biblio3 omgaat met metadata en aangeven waarom Biblio3 de BIC Supply Chain Award al 3 jaar op rij wint. Net als de uitgeverijen die met Biblio3 werken!
Als laatste zal Jan van Schoot (Libris) met enkele treffende praktijkvoorbeelden schetsen waar zij als boekhandel tegenaan lopen en waarom het juist voor uitgevers belangrijk is om het in 1x goed te doen. Als laatste schakel in de “Supply Chain” heeft de Boekhandel vaak het nakijken als de metadata niet goed is, maar ook de uitgeverij loopt daardoor veel omzet mis.

Kortom, een niet te missen Webinar ! Schrijf hier gratis in !