Uitnodiging voor het inct.winterdiner

Uitnodiging voor het inct.winterdiner
11 december a.s.organiseren wij ons winterdiner. Vast onderdeel tijdens deze informele bijeenkomst is de tafelrede: tussen voor- en hoofdgerecht spreekt iemand die ons aan het denken zet (of de gesprekken aan de tafels voedt). Dit keer is onze tafelspreker Anne Jan de Graaf, bestuurder bij FNV Kiem.
De Graaf zat de afgelopen weken aan tafel bij onder meer Sanoma, TMG en WPG om te praten over sociale plannen. Maar FNV Kiem is meer dan alleen een vakbond die opkomt voor leden als het niet goed gaat. De vakbond heeft ook plannen en ideeen over hoe de rechten en plichten van werknemers in de media, in vaste dienst of als zzp’er, vastgelegd kunnen worden. FNV Kiem kijkt naar de toekomst. Anne Jan de Graaf komt tijdens het inct diner een beetje terugblikken op de donkere weken van de afgelopen tijd maar vooral vooruitkijken naar het arbeidslandschap van 2014 en verder.


(dit is een sfeerimpressie van het winterdiner van 2010 in Amsterdam)

Aanschuiven bij het inct.diner en genieten van een speciaal voor ons samengestelde en bereide maaltijd, gezellige en interessante vakgenoten ontmoeten en luisteren naar het verhaal van Anne Jan de Graaf?  Meld u dan nu aan! inct.leden betalen € 49,00 en niet leden betalen € 69,00 voor het inct.diner (incl drankjes!). Graag tot 11 december.