Flow lanceert ‘tijdschrift zonder tekst’

Flow lanceert ‘tijdschrift zonder tekst’


Eerbetoon aan papier
Het Book for paper lovers bevat briefpapier, vouwenveloppen, stickers, labels, ansichtkaarten, posters, cadeaupapier, kleurplaten, fortune tellers, een slingertje, een pop-up en nog veel meer. Papier verdient juist in dit digitale tijdperk extra aandacht, volgens Flow. Elke editie van het tijdschrift is gemaakt van verschillende papiersoorten en heeft papieren extra’s. Astrid van der Hulst: “We hebben de illustratie omarmd en maken optimaal gebruik van alle mogelijkheden die papier biedt.”

Beste van twee werelden
Dat het een het ander niet uitsluit, bewijst de online groei van het merk Flow. De internationale iPad app van Flow wordt al zeven maanden lang gemiddeld bijna 150 keer per dag gedownload, meer dan 30.000 keer in totaal. De online fanbase breidt zich uit met meer dan 40.000 likes op Facebook, 19.000 followers op Twitter, 8.000 followers op Instagram en 32.575 unieke bezoekers van het Flow blog.

Het Book for paper lovers is vanaf 26 november verkrijgbaar in het tijdschriftenschap en te bestellen op flowmagazine.nl voor € 14,95.
 

SLUIT HET UITGEEFJAAR POSITIEF AF: Kom op 11 december naar het inct.diner in Haarlem