Ook Audax herschikt zaken: Magazine Glossy stopt

Ook Audax herschikt zaken: Magazine Glossy stopt

Daarnaast is Audax in Nederland actief met de uitgeverijen De Vrijbuiter en Party Publishing en in België met uitgeverij Cascade.

Imapress en Van Gelderen gaan vanaf heden verder onder de naam van zusteronderneming Betapress.
Deze naamswijziging is de slotsom van het streven om de ketenkracht van de commerciële distributietak te versterken.
De commerciële distributietak van Audax, bestaande uit deze drie bedrijven, heeft zich als doel gesteld de klantenservice voor de drie bedrijven naar een gezamenlijk hoger niveau te tillen. De backoffices zijn beter op elkaar aangesloten en er wordt daardoor een fikse kostenreductie en grote efficiencyslag gemaakt. Mede hierdoor, maar ook door de grotendeels overeenkomende product-markt-combinaties van de drie bedrijven, is het behoud van aparte merken en vennootschappen overbodig.

Door het hergroeperen van gezamenlijke stafdiensten onder het dak van Audax in Gilze kunnen de bedrijven optimaal gebruikmaken van elkaars expertises op het gebied van backoffices. Betapress nv en bv blijven hun commerciële diensten echter voortzetten vanuit de kantoren in Turnhout en Gilze, gebruikmakend van lokale specialisten. Door het inzetten van lokale expertises wordt de gezamenlijke commerciële kracht aanzienlijk versterkt.
De samenvoeging van Imapress, Van Gelderen en Betapress onder dezelfde naam draagt bij aan de ambitie van de commerciële distributietak om op internationaal niveau te groeien.
 

SLUIT HET UITGEEFJAAR POSITIEF AF: Kom op 11 december naar het inct.diner in Haarlem