Bij een uitgelezen wijn hoort een goed boek

Bij een uitgelezen wijn hoort een goed boek


Geef inhoud cadeau en steun leesbevordering in Nederland
Door een Boekenbon zakelijk cadeau te geven steunen bedrijven en instanties twee goede doelen die zich inzetten voor leesbevordering. Van iedere zakelijke bestelling via de website gaat er standaard 2,5% van de omzet naar de VoorleesExpress en de Stichting Lezen & Schrijven.

VoorleesExpress
De VoorleesExpress is een project waarin kinderen met een taalachterstand 20 weken lang thuis worden voorgelezen door enthousiaste vrijwilligers. Dit stimuleert de taalontwikkeling van kinderen, verrijkt de taalomgeving in huis en brengt mensen met elkaar in contact.

Stichting Lezen & Schrijven
Stichting Lezen & Schrijven is in 2004 opgericht om laaggeletterdheid te helpen voorkomen en verminderen. Onder meer via het programma Taal voor het Leven. Hierbij geven vrijwilligers taalles: één op één begeleiding of les aan kleine groepen.

Sponsorprogramma
Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een ander goed doel te steunen via de Boekenbon. De zakelijke klant draagt zelf een goed doel aan dat met lezen of leesbevordering te maken heeft. Dit doel ontvangt bij de zakelijke bestelling 2,5% van de omzet.

Persoonlijk cadeau
Wilt het bedrijf het eigen logo of een speciale tekst op de kistjes? Of een leuke, persoonlijke kaart bijsluiten? Maatwerk is mogelijk vanaf 250 stuks. Zij kunnen contact opnemen met onze marketingafdeling (030-274 0114) of mailen naar marketing@boekenbon.nl.

 

SLUIT HET UITGEEFJAAR POSITIEF AF: Kom op 11 december naar het inct.diner in Haarlem