Terug naar de basis

Terug naar de basis


Wij denken dat het echter wel van groot belang is dat uitgevers (onszelf rekenen we hierbij net zo hard mee) toch zo nu en dan die pas op de plaats maken en alles weer eens opnieuw en kritisch bekijken. Daarom staat inct.spiratie, ons najaarscongres, helemaal in het teken van reflectie en ondernemen. Geen sprekers dus over apps, ebooks, big data, crossmedia, tablets etc. De sprekers van inct.spiratie gaan u uitdagen na te denken over ondernemen, uitgeven en toekomstscenario’s. Met uw tafelgenoten gaat u brainstormen over deze onderwerpen.

We hopen natuurlijk dat u aan het eind van de dag voldoende nieuwe ideeën en inspiratie heeft opgedaan om met uw collega’s eens goed van gedachten te wisselen over de toekomst van het bedrijf. Handiger is het natuurlijk als u die collega’s direct meeneemt naar inct.spiratie: dat scheelt tijd en communicatie.

Ooit noemden wij inct.spiratie ‘het dagje op de hei, maar dan door ons georganiseerd’: deze editie voldoet meer dan ooit aan die omschrijving. Hetzelfde geldt voor de ondertitel van dit congres die we een paar jaar geleden gebruikten: ‘voor uitgevers die durven’. Ook dat is meer dan ooit van toepassing. Durft u na te denken over het wezen van uw bedrijf, over het wezen van uw vak en bent u niet bang om nieuwe wegen te verkennen, dan bent u bij inct.spiratie helemaal op uw plaats.

Ik kijk uit naar de tien sprekers die we voor u hebben weten vast te leggen: ieder heeft een uniek verhaal dat naar mijn bescheiden mening voldoende uitdaging en inspiratie bevat om u aan het denken te zetten. In de voorgesprekken die ik met de sprekers heb gehad heb ik het zelf al mogen ervaren, dus mijn verwachting komt niet zomaar uit de lucht vallen.

Ik hoop van harte dat ik u op 20 november in Doorn mag verwelkomen. Het belooft een bijzondere dag te worden…

AANMELDEN INCT.SPIRATIE