Start eerste groep deelnemers Boekondernemer van de Toekomst

Start eerste groep deelnemers  Boekondernemer van de Toekomst


Deelnemers gaan co-creëren en van elkaar leren
De inhoud van het programma is opgesteld door Boek & Bedrijf, in nauwe samenwerking met een aantal experts van organisaties op gebied van marketing, ICT en HRM, zoals Senta, Winvision, VU, Acquis en Buro Negen. De inhoud van de modules wordt in de praktijk via co-creatie met de deelnemers samen gecreëerd.
De deelnemers gaven aan dat ze ernaar uitkijken om aan het programma deel te nemen. Ze willen graag elkaar inspireren en veel gaan leren tijdens het programma, zowel van elkaar als van de experts die aan het programma verbonden zijn.

De kick-off vond plaats in café restaurant NRC. NRC wil hierbij de band tussen lezer en journalist hechter maken, door een waardevolle derde ruimte te creëren waar transparantie centraal staat.

Maarten Asscher (directeur van Athenaeum)  heeft de deelnemers geïnspireerd met zijn overwegingen om in het NRC pand een vestiging van Athenaeum te openen, hoe beide merken elkaar versterken en welke samenwerkingen  Athenaeum heeft, zowel binnen als buiten het boekenvak.

Nog enkele plaatsen vrij voor groep 2
De tweede groep deelnemers start 24 september, er zijn nog slechts drie plaatsen vrij in deze groep.
Meer informatie is te vinden op de site van Boek & Bedrijf.