Elmar ontsluit content reisboeken via vakantiearena.nl

Elmar ontsluit content reisboeken via vakantiearena.nl


Dat de reislustige Nederlander zijn zoektocht naar een volgende vakantiebestemming online begint is bekend. Maar hij wil geen overkill aan accommodaties of pakketreizen. Hij wil eerst alles weten van het land, van de bestemming. De nieuwe website www.vakantiearena.nl biedt die informatie.
Inmiddels hebben meer dan 100.000 bezoekers hun weg naar VakantieArena weten te vinden. De site biedt per land diepgaande en kwalitatief hoogstaande informatie: van valuta tot vaccinaties, van openbaar vervoer tot klimaat, en van religie tot cultuur. Natuurlijk worden ook alle bekende en minder bekende bezienswaardigheden inhoudelijk beschreven.

Uitgeverij Elmar heeft de inhoud van meer dan honderd reisboeken beschikbaar. Een groot gedeelte is inmiddels online gezet. In samenwerking met strategische partners en auteurs is een royaltymodel ontwikkeld zodat auteurs meeprofiteren van het succes.
Met meer dan 12.000 pagina’s en meer dan zestig wereldwijde bestemmingen is VakantieArena.nl de grootste landen-informatiesite van Nederland. Nog elke week voegen Nederlandse auteurs nieuwe bestemmingen aan de website toe.

Directeur Ton van Poelgeest: ”Door de informatie uit onze Wereldwijzer Reisgidsen serie online te ontsluiten zijn we in staat om nog meer mensen de informatie te bieden die ze zoeken. Wij beschouwen dit als een natuurlijke evolutie naast onze boekenserie.”
“We zijn nu al de grootste informatiesite van Nederland, en de ambitie is om het merk VakantieArena bij iedere vakantieganger top of mind te krijgen.”