Schooltas en PulseOn bundelen krachten

Schooltas en PulseOn bundelen krachten


Eric Razenberg, algemeen directeur van ThiemeMeulenhoff: "In onze contacten met het onderwijs onderkennen wij een toenemende wens bij scholen om hun onderwijs persoonlijker, efficiënter en effectiever te maken. Dat is een eenvoudig geuite wens, maar vergt grote aanpassingen van de huidige processen en werkwijzen in scholen. In samenspraak met het onderwijs onderzoeken wij hoe nieuwe leermiddelen en technologieën hierbij een ondersteunende rol kunnen vervullen".

Jan Willem Krooshof, directeur van Lopexs: "Ons platform PulseOn geniet veel sympathie en een groeiend gebruik in Nederland. Voor ons het bewijs dat we op de goede weg zijn. Met de toevoeging van Schooltas aan ons aanbod bieden we scholen nu verschillende scenario's om naar eigen inzicht en op eigen tempo nieuwe vormen van leren in te voeren die rekening houden met individuele mogelijkheden van leerlingen ."

Het nieuwe platform Schooltas/PulseOn is per direct beschikbaar om ingezet te worden in scholen. Een belangrijke voorwaarde daarbij is, dat er voldoende aanbod is van lesmateriaal van educatieve uitgeverijen.

"Ons gegarandeerd open platform staat ter beschikking van alle scholen en educatieve uitgevers," aldus Krooshof. "Behalve ThiemeMeulenhoff maken inmiddels nog vijf andere educatieve uitgeverijen hun lesmateriaal beschikbaar in Schooltas of PulseOn. We sluiten nu bijna wekelijks nieuwe overeenkomsten met leveranciers van lesmateriaal. Het aanbod van geschikt lesmateriaal in Schooltas en PulseOn zal de komende tijd daarom heel snel toenemen."