Tijdschrift.nl biedt nu ook abonnementen voor de iPad

Tijdschrift.nl biedt nu ook abonnementen voor de iPad


Het lezen van digitale tijdschriften in Nederland groeit
Sinds de lancering van de iPad app heeft Tijdschrift.nl meer dan 200.000 digitale tijdschriften verkocht. De app is in korte tijd sterk gegroeid en behoort tot de top 10-apps in Nederland. Het assortiment omvat nu meer dan 145 verschillende Nederlandse toptijdschriften van maar liefst 25 verschillende uitgevers.

Overal en altijd
Het feit dat tijdschriften steeds interactiever worden is een van de redenen dat digitaal lezen aanslaat en aan populariteit wint. Daarnaast willen consumenten onafhankelijk van tijd en plaats de nieuwste tijdschriften kunnen lezen. Ook in het buitenland willen Nederlanders de inhoud van tijdschriften tot zich nemen en hun ontspanmoment beleven. Meer dan 15% van alle verkopen via Tijdschrift.nl vond buiten Nederland plaats.

Lorraine den Bieman, Manager van Tijdschrift.nl: “Vooral tijdens vakantieperiodes zien wij een toename van aankopen. Vroeger was op vakantie vaak alleen een krant te koop of moest je een stapel tijdschriften meenemen naar het buitenland. Nu kun je je eigen tijdschrift op de dag van verschijnen lezen op de iPad. Wij verkopen inmiddels tijdschriften in meer dan 70 landen over de hele wereld. Laatst hadden wij bijvoorbeeld onze eerste verkoop in Kyrgyzstan.”

Tijdschrift.nl heeft nog een aantal grote updates op de planning staan, waaronder een Android app en de mogelijkheid artikelen te delen via social media.