Nu.nl lanceert nieuw platform: NUtech

Nu.nl lanceert nieuw platform: NUtech


Schaalbaar voor iedere beeldschermgrootte
Bij het ontwerp van NUtech is gekozen voor een responsive design. Dit wil zeggen dat de content van NUtech zich op iedere laptop, smartphone of tablet automatisch aanpast aan het schermformaat. Daardoor kan de gebruiker op ieder scherm optimaal gebruik maken van NUtech. Ook voor adverteerders biedt een responsive design voordelen. Zo kunnen banners moeiteloos worden vertaald naar mobiele uitingen en is het eenvoudig op NUtech een 360 graden-mediastrategie in te zetten.

Nieuws in elk domein
Sander Stallinga, uitgever Nieuws bij Sanoma: “NUtech is een logische stap in onze strategie om in alle relevante nieuwsdomeinen nadrukkelijk aanwezig te zijn. NU.nl is voor het harde snelle nieuws, NUsport voor de diepte op sportgebied, NUzakelijk brengt het nieuws voor ondernemend Nederland, WTF het opmerkelijke en entertainment nieuws en vanaf vandaag is daar NUtech bijgekomen voor de verdieping op het gebied van technieuws. ”

Partners
Adverteerders Samsung en Nokia zijn de launching partners van NUtech. “De lancering van NUtech kwam voor ons op het juiste moment, exact nu we de Nokia Lumia 520 budgetsmartphone introduceren. Dit toestel is een voorbeeld van de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld van smartphones waar NUtech als geen ander over gaat berichten. Als launching partner verwachten wij dat de kracht en het bereik van NU.nl zeker doorgezet gaat worden naar NUtech,” aldus Paul Mols, marketing manager Nokia Benelux.

Roos Bulder, Marketing Communications Manager CED Samsung: “NUtech en Samsung hebben een gemeenschappelijk doel; technologie en innovatie voor iedereen toegankelijk maken. Samsung wil mensen inspireren om met technologie nog meer uit het leven te halen. Daarom ontwikkelt Samsung slimme oplossingen die mensen nieuwe mogelijkheden geven en toegankelijk zijn voor iedereen. NUtech brengt nieuws en achtergrond over technologie in begrijpelijke taal en daardoor vormen we een perfecte match.”