Kom naar het gezelligste uitgeefevent van Nederland

Kom naar het gezelligste uitgeefevent van Nederland
19 Juni a.s. organiseert inct weer een inct.diner: een bijzonder event waar u in een informele sfeer kennis kunt maken met vakgenoten en over allerlei onderwerpen van gedachten kunt wisselen. Net als voorgaande keren zorgt Sabien Bosman weer voor een speciaal voor ons bereid menu.

Deze editie heeft een bijzonder karakter: dit keer geen tafelspreker, maar voorafgaand aan het diner organiseren we samen met het GOC een workshop in het kader van het project Wave of Trends: ieder jaar maakt GOC de trends in de Nederlandse creatieve industrie zichtbaar en telbaar. Maar hoe kunnen we deze trends ook toepasbaar maken? Wat bieden ze aan kansen voor nieuwe diensten? (meer info: www.goc.nl/trends)

In een interactieve en visuele sessie gaan we daarmee aan de slag. Niet alleen tijdens dit diner, maar ook tijdens meetings van de gamebranche, film- en televisiebranche, uitgeverijen enz. Samen verbeelden we de kansen van de creatieve industrie!  Afgelopen donderdag was de eerste sessie op het Festival of Games. We kiezen met de zaal voor de trends die we bespreken. Met de aanwezigen inventariseren we voorbeelden, gevolgen voor gebruikers, diepere behoefte van gebruikers en vervolgens brainen we over kansen. Van voorbeelden en kansen worden beelden gemaakt.

In juni kunnen de deelnemers bij onze sessie dus gebruikmaken van de ideeën die gamers, podiumkunsten, designers en grafimedia tot dan toe hebben bedacht.

Deelname aan het inct.diner kost € 75,00 (€ 55,00 voor inct-leden). Er zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar. Het diner vindt plaats in Het Dolhuys in Haarlem. Meer info en aanmelden.

(de aanvangstijd van de workshop zal rond 17.30 uur zijn, het aansluitende diner begint om 19.00 uur)