Uitgeverij Boom Nelissen lanceert Coachlink, de coach voor coaches

Uitgeverij Boom Nelissen lanceert Coachlink, de coach voor coaches


Lezen in de cloud
Met deze online kennisbank wordt een belangrijke stap gezet in de toekomst van het uitgeven en het aanbieden van informatie aan professionals. Door de toenemende populariteit van onder meer tablets heeft digitaal lezen en informatie vergaren een vlucht genomen.  Uit onderzoek door Coachlink is gebleken dat coaches behoefte hebben aan een voortdurende, vakgerichte informatievoorziening op een centrale plaats. Uitgeverij Boom Nelissen anticipeert hierop door content in de cloud aan te bieden, ‘het Spotify-model voor coaches’.

Wat biedt Coachlink?
De kennisbank is thematisch opgebouwd en bevat nu al meer dan 1300 artikelen uit ruim 120 belangrijke boeken op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling. Abonnees kunnen door middel van de slimme zoekfunctie alle relevante informatie over een methode, techniek of instrument snel vinden.
Naast deze kennisbank heeft Coachlink een verbindende functie: abonnees kunnen in de online community ervaringen uitwisselen, vragen stellen en advies vragen aan collega-coaches. Bovendien vinden zij via de Coachzoeker vakgenoten of specialisten op een deelgebied.

Natuurlijk biedt Coachlink ook relevante nieuwsberichten, een actuele agenda met events en informatie over opleidingen. Experts uit het vak publiceren regelmatig inspirerende blogs. Tot slot biedt Coachlink een overzicht van actuele boeken die via de site besteld kunnen worden.

Samenwerking met partners
Coachlink is een onafhankelijk platform waarin wordt samengewerkt door diverse partners uit het coachvak: Coachingland, eCoachPro, Het Coachhuis, NOBCO, School voor Coaching en Uitgeverij Thema.  Uitgever Eline Crijns: “Wij geloven erin dat de juiste informatie, kennis en samenwerking versterkend zijn voor coaches. Wij geloven erin dat we coaches kunnen voorzien van de juiste kennis en tools, toegankelijk op de meest eenvoudige manier. Dat is de kern van Coachlink.”
Om de volledige functionaliteit van Coachlink te gebruiken is een abonnement vereist. De kosten voor een jaarabonnement bedragen € 299,00. Coaches kunnen een maand lang gratis kennismaken.